Jag är en kreativ och glad sommeliere som älskar djur och natur. Hittar man inte mig i Lilla Lyngabo så befinner jag mig troligtvis på hästryggen eller vid havet.
Fram till 2014 drev jag restaurangen Heagårds Skafferi tillsammans med syskonparet Torstensson. Jag fick slipa på och utveckla många sidor, utöver traditionellt restaurangarbete under mina 11år på Heagårds Skafferi. Med dessa samlade erfarenheter har jag nu skapat mitt nya företag.
Kreativt skapande och tänkande är en ständigt pågående
process i mig. Jag ser alltid till helheten och har lätt att visualisera mina tankar och idéer i allt jag arbetar med. Att arbeta hållbart och återanvända saker är viktigt för mig. Jag hittar ständigt nya användningsområden för gamla saker och gör aldrig avkall på kvaliteten på råvaror i min matlagning.
För mig är det detaljerna som gör den stora skillnaden och som gör det möjligt att njuta med alla sinnen, gärna samtidigt.
FIND SOMETHING YOU COULD DIE FOR AND LIVE FOR IT.