Logga vit 2

JAG ÄLSKAR ATT JOBBA MED DETALJER OCH DET GENUINT ÄKTA

All mat lagas från grunden, helst på råvaror jag odlat själv eller de jag hittar i granngårdarna och i naturen. Jag lagar gärna vegetariskt och använder helst honung och dadlar som sötning i stället för raffinerat socker.
Köttet jag använder kommmer från djur som strövar fritt i hage och skog, här är min syster Matilda på Linnebergsgård den främsta leverantören. Hon gräsuppföder nötkreatur av rasen Belted Galloway, vilka betar fritt i fantastiskt natursköna hagar längs med Fyllån.
 Charketurier från Susegårds utegrisar och hjort från Ulvereds hjorthägn är andra favoriter. Närheten till Ugglarpsgrönt och deras unika sortiment av obesprutade grödor är en lycka, likaså att hämta linser och bönor som odlats på Heagårds Egendom.
Unikt och på rätt sida av jordklotet.