Rådgivning till restaurang
Det här är delar som jag anser viktiga och som jag jobbade med
då jag drev restaurang.
* Mat och vin
* Personal,
* Struktur och planering
* Reklam och marknadsföring
* Ekonomi
* Inredning och dekoration
* Kundkontakter
Jag delar gärna med mig av mina kunskaper och erfarenheter, som helhet eller i delar.
Idé i färg och form
Kreativt skapande och tänkande är en ständigt pågående process i mig, jag ser alltid till helheten och har lätt att visualisera mina tankar och idéer.
I mitt tidigare företag ritade jag ombyggnationer, möbler och jobbade fram funktionella lösningar samt inredde och dekorerade. Efter mina idéer tog vi också fram marknadsföringsmaterial där jag gjorde skisser, bildval och texter. Min nuvarande hemsida och marknadsföring har jag skapat själv och alla bilder är från min verklighet.
Dessa kreativa sidor tänker jag nu utveckla och använda mig av i mitt nya företag.
Kontakta mig gärna för mer info.